Alle informatie over deelnemen

Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Inschrijven zal plaatsvinden op de webiste met de volgende link. https://foodacademy.svo.nl/training/van-jager-naar-slager/

 

Toepasselijkheid van de voorwaarden

De voorwaarden van het SVO zijn van toepassing op al onze opleiding- en trainingsactiviteiten.

Leeftijd

De minimum leeftijd voor cursussen is 17 jaar, tenzij anders aangegeven bij de betreffende workshop of cursus. 

Betaling

Na het inschrijven bij de cursus naar keuze ontvang je de bevestiging via de email. De factuur wordt toegestuurd door SVO

 

Annulering of omboeking van je inschrijving

Annulering of omboeking volgens de algemene voorwaarden die door het SVO worden verstrekt en conform deze regeling.

Als het minimum aantal deelnemers per workshop niet bereikt wordt, is het mogelijk dat de workshop wordt doorgeschoven. Je ontvangt hier tijdig bericht over. In geval van overmacht (waaronder een weeralarm door het KNMI) behoudt de organisatie zich het recht voor om de cursus te verplaatsen naar een andere datum of te annuleren.

Materialen

SVO biedt de mogelijkheid om alles voor de cursus en het slachten van wild aan te schaffen. Nadrukkelijk wordt aan deelnemers gevraagd inspanningen te leveren voor het verkrijgen van wild.

​​Materialen cursus

Voor Jager naar Slager het volgende: indien voorradig levert de organisatie wild en neemt dit ook weer terug na verwerking. Je bent in de gelegenheid om wild over te nemen. Kosten in nader overleg. Je kunt ook zelf wild inbrengen. Je blijft eigenaar en ontvangt het na de cursus weer terug. Je mag het ook verkopen aan andere cursisten. Je mag ook wild voor andere personen meenemen en verwerken/terugleveren. Ook niet deelnemers mogen wild inbrengen.

Omschrijving lessen Van Jager naar Slager

Bij ons is persoonlijke aandacht belangrijk en volg je met maximaal 12 deelnemers, 8 lessen van 3 uur in een professionele ruimte onder dito begeleiding. Op de eerste dag ontvang je een gasten-jas, haarnet en plastic schort. Je kunt gebruik maken van de materialen zoals messen. Als je zelf al een schort en/of mes hebt, neem dit gerust mee. Tijdens de eerste les ontvang je een bestellijst met producten die je minimaal nodig hebt om ook thuis aan de slag te gaan. Je kunt zelf aangeven wat je nog nodig hebt. De lessen zijn praktisch van aard. De theorie vergt enige thuisstudie maar zal ook in de lessen worden besproken. Tijdens de laatste les leg je een examen af. Indien met goed gevolg, ontvang je een officieel certificaat met kwaliteitswaarde. Anders een certificaat van deelname.

Omschrijving aanvullende cursussen

Deze cursussen worden gegeven in Houten. Daar kan in een professionele omgeving gebruik gemaakt worden van alle benodigde materialen. Ook hier maximaal 10 deelnemers. Tijdens de lessen ontvang je een gasten-jas en haarnet. Je bent naderhand in de gelegenheid om via de organisatie materialen te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. De lessen duren 6 uur en tijdens de les leer je van een professionele docent de basisbeginselen. 

 

Locatie & tijdstip: de cursus wordt landelijk gegeven. Tijdens de inschrijving kun je kiezen. De lokaties zijn Best, Zwolle, Rijswijk, Groningen en Houten.  Op alle locaties begint de cursus om 17:30 of aangepast in overleg. Tijdens het aanmelden kun je datum en lokatie kiezen. 

Van harte welkom en veel Succes!