Alle informatie over deelnemen

Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de inschrijving. Bij de bevestiging ontvang je ook de factuur. De betalingstermijn is 7 dagen voor particulieren en 14 dagen voor zakelijke klanten. Daarna vervalt je inschrijving.

 

Toepasselijkheid van de voorwaarden

De voorwaarden zijn van toepassing op al onze opleiding- en trainingsactiviteiten. Door inschrijving maakt de cursist en opdrachtgever, kenbaar de inschrijving- en betalingsvoorwaarden te aanvaarden.

Wijzigingen en/of aanvullingen zijn slechts schriftelijk via e-mail mogelijk. Indien je binnen 2 dagen geen reactie ontvangt, bel je met het volgende nummer: 06-26770866

Leeftijd

De minimum leeftijd voor cursussen is 17 jaar, tenzij anders aangegeven bij de betreffende workshop of cursus. 

Betaling

Na het inschrijven bij de cursus naar keuze ontvang je de bevestiging via de email, dit is direct ook je factuur. De betaling dient binnen de aangegeven betalingstermijn bij ons binnen te zijn. Wanneer het volledige factuurbedrag ontvangen is, verzenden wij je een bevestigingsemail en staat de inschrijving definitief vast.

IBAN NL82RABO 0330 2380 86 ten name van S.A.M. Plattel o.v.v. je betaalkenmerk.

 

Annulering of omboeking van je inschrijving

Na betaling van de cursus of workshop gelden de volgende richtlijnen:

1. Indien de betaling niet binnen de gestelde betaaltermijn door ons is ontvangen dan behouden wij het recht om

   de plaats die voor je is gereserveerd weer vrij te geven.

2. Als je 3 weken vóór de cursusdatum annuleert, dan wordt het gehele bedrag aan je terugbetaald.

3. Annuleer je de cursus tussen 2 en 3 weken voor aanvang, dan wordt 75% van het bedrag terugbetaald.

4. Annuleer je de cursus tussen 1 en 2 weken voor aanvang, dan wordt 50% van het bedrag terugbetaald.

5. Annuleer je de workshop minder dan 1 week voor aanvang, dan vervalt het recht op teruggave van het bedrag.

 

Bij annulering van je inschrijving door ziekte of onvoorziene omstandigheden kan in overleg -en na goedkeuring van de organisatie worden gezocht naar een passende oplossing.

Je annulering dient schriftelijk ingediend te worden! Dit mag via een email naar info@vanjagernaarslager.nl

Mocht de email niet aankomen of door ons te laat gelezen worden, dan geldt de datum waarop de bevestiging van annulering word gegeven. Indien er na 2 dagen geen reactie op de e-mail is gegeven bel dan: 06-26770866

 

Mocht je onverhoopt verhindert zijn, dan kun je natuurlijk altijd zelf op zoek gaan naar een plaatsvervanger.

 

Als het minimum aantal deelnemers per workshop niet bereikt wordt, is het mogelijk dat de workshop wordt doorgeschoven. Je ontvangt hier tijdig bericht over. In dit geval wordt desgewenst de volledige betaling retour gestort of de inschrijving overgezet naar een nieuwe datum. In geval van overmacht (waaronder een weeralarm door het KNMI) behoudt de organisatie zich het recht voor om de cursus te verplaatsen naar een andere datum of te annuleren.

Materialen

In samenwerking met een bekende Duitse leverancier bieden we je de mogelijkheid om alles voor de cursus en het slachten van wild aan te schaffen. Maar ook complete sets om worst of pate te maken. Wil je thuis een eigen slachtruimte of worstmakerij inrichten? Neem contact met ons op voor meer informatie en we doen je graag een interessant aanbod. Wil je producten bestellen? Vraag naar onze bestelfolder.

​​Materialen cursus

1-daagse cursus: voor wild wordt gezorgd. Na de cursus mag je het product mee naar huis nemen.

Voor Jager naar Slager het volgende: indien voorradig levert de organisatie wild en neemt dit ook weer terug na verwerking. Je bent in de gelegenheid om wild over te nemen. Kosten in nader overleg. Je kunt ook zelf wild inbrengen. Je blijft eigenaar en ontvangt het na de cursus weer terug. Je mag het ook verkopen aan andere cursisten. Je mag ook wild voor andere personen meenemen en verwerken/terugleveren. Ook niet deelnemers mogen wild inbrengen.

Omschrijving lessen Van Jager naar Slager

Bij ons is persoonlijke aandacht belangrijk en volg je met maximaal 10 deelnemers, 8 lessen van 3 uur in een professionele ruimte onder dito begeleiding. Op de eerste dag ontvang je een gasten-jas, haarnet en plastic schort. Je kunt gebruik maken van de materialen zoals messen. Als je zelf al een schort en/of mes hebt, neem dit gerust mee. Tijdens de eerste les ontvang je een bestellijst met producten die je minimaal nodig hebt om ook thuis aan de slag te gaan. Je kunt zelf aangeven wat je nog nodig hebt. De lessen zijn praktisch van aard. De theorie vergt enige thuisstudie maar zal ook in de lessen worden besproken. Tijdens de laatste les leg je een examen af. Indien met goed gevolg, ontvang je een officieel certificaat met kwaliteitswaarde. Anders een certificaat van deelname.

Omschrijving aanvullende cursussen

Deze cursussen worden gegeven in Houten. Daar kan in een professionele omgeving gebruik gemaakt worden van alle benodigde materialen. Ook hier maximaal 10 deelnemers. Tijdens de lessen ontvang je een gasten-jas en haarnet. Je bent naderhand in de gelegenheid om via de organisatie materialen te bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. De lessen duren 6 uur en tijdens de les leer je van een professionele docent de basisbeginselen. 

 

Locatie & tijdstip: de cursus wordt landelijk gegeven. Tijdens de inschrijving kun je kiezen. De lokaties zijn Best, Zwolle, Rijswijk, Groningen en Houten.  Op alle locaties begint de cursus om 17:30. Tijdens het aanmelden kun je datum en lokatie kiezen. 

Van harte welkom en veel Succes!